12 изненадващи начина да изваеш секси коремче [част първа]

2014-11-04 13:03:00
12 изненадващи начина да изваеш секси коремче [част първа]
Снимка: thinkstockphotos.com

Повечето хора искат да бъдат слаби и да имат красиво и стегнато тяло. А за голяма част от тях това означава секси корем с или без плочки, важното е да изглежда добре. Със сигурност ти е омръзнало да правиш стотици коремни преси и да установяваш, че това не дава така желания резултат. Ако искаш да се сдобиеш с привлекателно коремче, наблегни на упражненията, които ще ти предложим:

 

1. Застани в изправен стоеж, нека краката ти бъдат разтворени на широчината на раменете. Сложи ръцете на кръста. Вдигни дясната си ръка нагоре и започни да я свиваш в лакътя, сваляйки я надолу, като в същото време вдигаш крака си нагоре, свит в коляното. Целта ти е да докоснеш коляното си с лакът. Направи 10 повторения, след което го направи с другата ръка и другия крак.

 

Снимка: cosmopolitan.com

 

2. Застани отново в изходна позиция с разтворени крака на широчината на раменете. Вдигни ръцете си нагоре и започни да ги движиш надолу и вляво, като повдигаш левия си крак, а после надолу и вдясно, като повдигаш десния си крак. Упражнението е подобно на горното, но този път се изпълнява с двете ръце едновременно и леко вляво и вдясно. Направи по 10 повторения – едно вляво и едно вдясно.

 

Снимка: cosmopolitan.com

 

3. Застани с широко разтворени крака. Наклони дясното си бедро, така че да стане по-високо от лявото. Вдигни ръката си нагоре. Когато вдигаш дясното си бедро нагоре, трябва да свалиш лявата си ръка надолу, сгъвайки я в лакътя. Отстрани това упражнение изглежда като танцувален елемент. Направи по 10 повторения на страна.

 

Снимка: cosmopolitan.com

 

4. Застани с широко разтворени крака, като пръстите ти сочат навън, а коленете са леко свити. Завърти горната част на тялото си наляво и задръж ръцете си нагоре през лявото рамо. Усучи торса си надясно, като вдигаш дясното си коляно и го доближаваш до левия си лакът. Направи по 10 повторения на страна.

 

Снимка: cosmopolitan.com

 

5. Отново трябва да застанеш с широко разтворени крака, като този път пръстите трябва да сочат напред. Сгъни ръцете си в лакът и ги постави напред на височината на ременете. Повдигни дясната страна на торса си нагоре и свали дясната ръка надолу, като леко я разгънеш. Повтори същото с лявата страна на торса и лявата ръка. Това е едно повторение, трябва да направиш 10 такива.

 

 

6. Застани с прибрани един до друг крака, лактите са леко свити, а ръцете са отстрани. Раменете сочат напред. Повдигни дясната си пета, сгъни дясното си коляно и го постави пред лявото, като леко извиеш тялото си в кръста. Върни се в изходна позиция и повтори същото с левия крак. Това е едно повторение, а ти трябва да направиш 10.

 

Снимка: cosmopolitan.com

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия