Фитнесът е един от най-модерните спортове в последно време. Той е достъпен, защото фитнес зали има навсякъде, а цените са подходящи за всеки джоб, според локацията и условията на самото място. Този спорт е подходящ за забързаното ежедневие, което имаме и е чудесен начин да поддържаме тялото си красиво и здраво. Във фитнесите ходят всякакви хора, затова решихме да посочим кои са най-дразнещите неща във фитнес залата.

 

Мокрите следи по уредите. Доста неприятно е да използваме уред, плуващ в чужди телесни течности. Потенето във фитнеса е съвсем нормално, но затова трябва да използваме кърпи. Не забравяйте да носите кърпа със себе си и не сваляйте тениските си, момчета. Наистина за околните не е приятно да използват уредите, след като са целите в мокри следи.

 

Хората, просещи внимание. Някои хора не отиват във фитнеса, за да тренират, а за да привличат внимание. Това е много дразнещо за околните. Често се случва момичета да отиват „на лов“ за ново гадже. Всъщност това изглежда доста смешно отстрани, защото си личи кой е в залата, за да тренира и кой не.

 

Фитнесът не е моден подиум. Момичета, не се гримирайте и не си правете прическа преди тренировка. Да, фитнесът е място, на което можете да отидете с анцуг или клин и това е съвсем нормално. Нямате нужда от грим и лак за коса. Бъдете естествени и помислете пак защо сте в залата.

 

Хората, които не млъкват. Запомнете, че не сте отишли на фитнес, за да си говорите, а за да тренирате. Повечето хора правят определен брой повторения в няколко серии. Това означава, че те броят и са съсредоточени в упражнението. Недейте да прекъсвате и да пречите на хората около вас.

 

Не подреждате след себе си. Много хора използват различни дъмбели, дискове и гири, които зарязват из залата и не ги прибират. Това е доста неприятно, най-добре е да връщате уредите на местата им, за да не е разхвърляно и за да могат и други посетители да се възползват от тях.

 

Мъжете, които ходят във фитнеса, само за да се показват. Има едни особени типажи, които са жадни за внимание. Те застават пред огледалото и започват да показват мускулите си. Това определено е дразнещо.

 

Интимностите между двойки. Любовта е чудесно чувство, но не я демонстрирайте във фитнеса. Няма лошо да спортувате заедно, но не забравяйте за какво сте в залата. Оставете интимностите за по-късно и се отдайте на упражненията, които правите.

Автор: Nadejda Atanasova