Кристиано постави личен рекорд

2013-11-04 14:30:00
Кристиано постави личен рекорд
Снимка: Reuters

Ако някой се е съмнявал, че Кристиано Роналдо е най-важната фигура в този тим на Реал Мадрид, определено бърка, а и статистиката показва това.

 

Португалецът се наслаждава на най-доброто си представяне с бялата фланелка що се отнася до старта на кампанията и едва ли феновете искат да си помислят къде щеше да бъде отбора без неговите голове.

 

 

Роналдо вече има 20 гола в първите 15 мача, което се случва за първи път, откакто пристигна на „Сантяго Бернабеу“. Предишното му най-добро постижение бе от 19 попадения в 15 двубоя от есента на 2011-а година. В края на онзи сезон той постави и личен рекорд с 60 гола, който обаче сега е много вероятно да бъде подобрен.

 

Той успя да се разпише 13 пъти в първенството, а останалите му 7 попадения са в Шампионската лига, като при това ги вкара в едва 3 мача. Здравословните проблеми на Лео Меси може би също му помагат, тъй като за календарната 2013-а година Кристиано има сериозно предимство спрямо аржентинеца по голове с 56-43.

 

Предвид подобрението на Карим Бензема и навлизането на Гарет Бейл във форма с асистенциите, които уелсецът дава, феновете на Реал определено могат да бъдат оптимисти. Остава единствено да се изчистят проблемите в отбраната, върху което Карло Анчелоти без съмнение работи.

 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия