Goldy отваря най-голямата зала, профилирана за хип-хоп танци

2013-10-11 10:00:00
Goldy отваря най-голямата зала, профилирана за хип-хоп танци
Снимка: Dreamstime

Клубната танцьорка Goldy, носителка на наградата Best Club Dancer на България 2012 и хореографка на балета на 100 Кила, отваря фирмена зала ‘VS’ DANCE - първата профилирана в хип-хоп танци зала, която се простира на площ над 150 кв.м. като включва над 50 кв. м. кръгла съблекалня, а интериорният й дизайн отговаря напълно на рап стилистиката.

 

В залата ‘VS’ DANCE курсове ще водят едни от най-добрите преподаватели на България като Ивайла Гергова - AvA, Лазар Карпачев - Лазо, Валентин Валентинов - V-RAW и самата Виктория Михова – Goldy, а класове ще има както за абсолютно начинаещи, така и за професионалисти. Едни от първите в България предлагащи класове по Waacking/Vogue, изключително популярен стил в световен план, който тепърва навлиза у нас, както и класове по Krump, Ladies Style SWAAG, Newstyle Hip-hop, класически Hip-hop, House Dance, Dancehall/Ragga Jam и Hip-hop за деца, а специален проект на ‘VS’ DANCE е курс по модерни танци за дами над 36 години.

 

В момента тече прием на нови ученици в школата, а именно ‘VS’ DANCE бе избрана за гостуването на легендарния денс-пърформър J.K.Sanchez, който ще води специални класове през уикенда на 26-27 октомври, а той лично селектирал тази зала за домакин на визитата му, заради уникалната й визия и доброто озвучаване.

 

‘VS’ DANCE се намира на бул. Витоша 91, в близост до НДК, а локацията е избрана, за да е максимално удобна за учениците – в близост се намират НТБГ, ПГТМД и 22 СОУ.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия