Отървете се от излишните килограми с "канго джъмпс" (+ видео)

2013-10-08 13:00:00
Отървете се от излишните килограми с
Снимка: Dreamstime

Искате да се отървете от излишните килограми, но ви е омръзнало да ходите на фитнес или на други спортове, то тогава „канго джъмпс“ определено ще ви бъде от полза. Тези тренировки ще ви помогнат да се вталите, да стегнете мускулите и в същото време да се забавлявате. Звучи чудесно, нали? Единственото, което ви е нужно, са специални ергономични пружиниращи обувки.

 

 

С тях може да правите всичко – да тичате, да подскачате и дори да танцувате. Тренировките могат да бъдат както на открито, така и на закрито. Обувките тежат около 2 килограма, но въпреки това не се усещат тежки, а подскоците, които правите с тях, ви придават усещане за прилив на енергия. Това помага тренировката да бъде лека и в същото време забавна. Движенията приличат на аеробика и могат да се изпълняват от хора на всякаква възраст.

 

Всеки, който е опитал поне веднъж „канго джъмпс“ се зарибява и няма търпение да дойде време за нова тренировка. Как да не се радва човек, че има начин, благодарение на който човек гори калории и мазнини, докато се забавлява?

 

Колкото повече скачате, толкова по-добре за метаболизма ви, защото по-този начин го ускорявате и топите по-бързо мазнини. Обувките са направени, така че да държат глезена стабилен по време на упражненията.

 

Все още ли не може да си представите какво представлява една такава тренировка? Вижте тогава видеото тук:

 


Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия