Христо Стоичков смята себе си за безценен

2013-08-28 17:17:00
Христо Стоичков смята себе си за безценен
Снимка: Булфото

Христо Стоичков направи поредното си култово изказване, този път по повод очаквания трансфер на Гарет Бейл в Реал Мадрид за 100 милиона евро.

 

Той се включи в предаването „Първо докосване“ по „Онда Серо“ и радио „Марка“ и естествено бе запитан какво мисли за цената на уелсеца. Отговорът му определено бе красноречив.

 

 

„След като Бейл не е отишъл да тренира това означава, че не уважава съотборниците си в Тотнъм. Ако той струва 100 милиона, то тогава аз съм безценен. Нито един англичанин не е успял да блесне в испанския футбол, а подобна сума е по-добре да бъде дадена на по-малките отбори, които имат затруднения“.

 

Стоичков бе запитан за ситуацията в Барселона и реванша с Атлетико за Суперкупата.

 

„Един треньор не може да промени почти нищо за 2 седмици, каквато е ситуацията на Мартино. Барса е машина, която до голяма степен функционира сама. Тимът е фаворит за суперкупата и въпреки качествата на Атлетико мисля, че ще я спечели“.

 

По отношение на сблъсъка Байерн – Челси за Суперкупата на Европа, българинът сподели:

 

„Играл съм много години с Гуардиола, а Моуриньо ми е бил треньор. Жозе направи история в световния футбол, но мисля, че мачът ще завърши наравно, макар че все пак германците имат малко предимство“.

 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SHPAIdURmeN
преди 10 години

KO ?! :D

DarthLord
преди 10 години

:D:D:D ох, ох, стига, моля те. Заболя ме корема.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия