Искаш да отслабнеш - започни да ходиш на аква зумба

2013-06-20 17:59:00
Искаш да отслабнеш - започни да ходиш на аква зумба
Снимка: YouTube

Навън вече е горещо, затова ако още не си се отървал/а от излишните килограми, натрупани през зимата, имаш последен шанс. За да изваеш хубаво тяло, с което да се гордееш през горещите летни месеци, наблегни на аква зумба тренировките. Всеки знае, че по време на плуване се натоварват всички групи мускули, затова доста хора го предпочитат пред фитнес тренировките.

 

 

Дори да не може да плуваш, пак имаш възможността да изваеш красиво тяло във водата. Просто трябва да започнеш да тренираш аква зумба. По време на тренировките ще натоварваш основно долната част на тялото, защото ще си потопен/а до гърдите във вода.

 

Зумба упражненията определено са забавни и са чудесна кардио тренировка. Хубавото е, че при този вид спорт натоварваш ставите си значително по-малко, в същото време си правиш воден масаж на цялото тяло, повишаваш устойчивостта на мускулите си и интензивността на мускулната активност е по-голяма.

 

Започни да се храниш здравословно, ходи на аква зумба и редувай водната гимнастика с други спортове. Така в най-скоро време ще се радваш на тялото, за което си си мечтал/а.

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
obi4amku4eta
преди 10 години

да но в моя град нямаааа :'( ;))))


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия