Манчестър Юнайтед vs. Реал Мадрид - сблъсъкът е довечера!

2013-02-13 16:59:00
Манчестър Юнайтед vs. Реал Мадрид - сблъсъкът е довечера!
Снимка: Reuters

Мениджърът на английския Арсенал Арсен Венгер обърна внимание на сблъсъка от Шампионската лига Реал Мадрид - Манчестър Юнайтед в своята рубрика за "Евроспорт".

 

"Реал Мадрид - Манчестър Юнайтед е сблъсък със стойността на финал на Шампионската лига. Очертава се да бъде отворен двубой и спорът ще се реши от моментната форма на двата отбора", започна специалистът.

 

"И двата тима притежават футболисти с талант, които могат да направят разликата и е много трудно да се прогнозира крайния победител."

 

 

"Разбира се, акцентът пада върху Кристиано Роналдо, който излиза срещу бившия си отбор. Португалецът е голям футболист, който може да реши всеки мач. заради времето, което той изкара в Манчестър Юнайтед, неговото представяне в тези два мача ще се следи под микроскоп."

 

"Реал Мадрид вече не се бори за титлата в Испания, за разлика от Юнайтед в Англия. Може да се каже, че целият сезон на Реал зависи от този сблъсък, като Жозе Моуриньо ще има възможността да даде почивка на някои футболисти между двата двубоя."

 

"Не съм сигурен дали сър Алекс Фъргюсън ще остави Юнайтед в ръцете на Моуриньо, каквито слухове има. Не смятам, че Фъргюсън ще реши кой да го замени. Навярно можем да го питаме за мнението му, но не е негово задължение да мисли за това."

 

"Възможно е той да иска Моуриньо за свой наследник, но не мисля, че това ще стои на преден план за двамата мениджъри по време на мача в сряда."

 

"Ще споделя нещо е за моя сънародник Рафаел Варан, 19-годишният защитник на Реал Мадрид, който ще се изправи срещу Юнайтед: много съм щастлив за него, защото той си извоюва позиция в един от най-големите клубове в света, което е забележително."

 

"В същото време, когато си начело на Арсенал, си задаваш въпроса защо този футболист не играе за нас. Той беше в Ланс и ние трябваше да го привлечем още тогава. За Реал беше риск да го вземе на тази възраст, но когато притежаваш такъв талант, можеш да се справиш."

 

"Варан получи възможност след наказанието на Серхио Рамос и контузията на Пепе. Следващото предизвикателство пред Рафаел ще бъде да се справи с огромния медиен натиск към него, особено сега, когато той стана национал на Франция" завърши анализа си Арсен Венгер.

 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
AmericanAssholes
преди 11 години

GLORY GLORY MAN UNITED <3

InsertDumbNickHere
преди 11 години

iHALA MADRID!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия