Фулъм има интерес към Георги Миланов

2013-02-06 15:45:00
Фулъм има интерес към Георги Миланов
Снимка: Булфото

Футболист №1 на България за 2012 година Георги Миланов може да стане третият роден футболист, който ще носи екипа на Фулъм, информира вестник "7 дни спорт".

 

Бившият национал Димитър Бербатов подписа с лондончани през лятото, а от няколко дни в Лондон е бившият защитник на Литекс Станислав Манолев.

 

Мениджърът Мартин Йол имал идея за напълно различна трансферна политика на отбора си през лятото. Ако тимът остане в елита, той ще използва летния трансферен прозорец, за да инвестира пари в млади попълнения.

 

 

Идеята на холандеца е да се изгради състав, който да се задържи заедно на терена близо 4-5 години. За целта специалистът събира информация за всички по-сериозни таланти, най-вече в Източна Европа.

 

По препоръка на Димитър Бербатов в списъка е и Георги Миланов. С оглед статута на Бербатов във Фулъм, трансферът е доста възможен.

 

Наставникът на Литекс Христо Стоичков обаче е забранил на клубните началници да говорят пред Миланов за каквито и да е оферти.

 

"Няма да му мътите главата с трансфери. Даже да има подписано нещо, си е ваша работа, не негова", бил категоричен Камата.

 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ForzaFelipe
преди 11 години

Нема лошо,ще е супер ако Жорката заиграе в Англия


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия