Крака №1 в тениса идват в София

2012-10-25 10:20:00
Крака №1 в тениса идват в София
Снимка: Reuters

Истанбул може да има най-добрите осем тенисистки в света за годината, но най-красивите ще дойдат в София.

 

След руската красавица Мария Кириленко, любимото рекламно лице на женския тенис Каролине Вознячки и родната прелест Цветана Пиронкова стана ясно, че за Турнира на шампионките в столичната „Арена Армеец” ще пристигне Даниела Хантухова (Слвк), която е известна като притежателката на най-дългите крака на корта.

 

 

Освен словачката в София ще играят още Сие Су Вей (Тайван) и Дзе Джън (Кит). Те се присъединяват към вече известните Вознячки (Дан), Надя Петрова (Рус), Роберта Винчи (Ит) Кириленко (Рус) и Пиронкова.

 

Четири от участничките са в топ 16 на ранглиста на WTA. Жребият за групите ще се тегли в понеделник в Гранд хотел „София”, а водачки са Вознячки и Петрова.

 

"Искам да поздравя тази престижна група от състезателки за техните успехи през 2012 година. Те очакват с нетърпение началото на Турнира на шампионките. Това е един много силен състав, в който всяка тенисистка има огромно количество успехи".

 

"В групата са носителките на 9 титли от турнири на WTA и феновете в София ги очаква невероятна седмица на женски тенис", заяви председателят на асоциацията Стейси Аластър.

 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия