Довечера България излиза да смачка Армения

2012-09-11 13:13:00
Довечера България излиза да смачка Армения
Снимка: Reuters

България излиза днес за задължителна победа срещу Армения в световна квалификация. Срещата е от 21.00 ч. на стадион "Васил Левски" и ще се отрази пряко по Gol.bg.

 

"Лъвовете" се нуждаят единствено от трите точки, които ще им дадат шансове за класиране на финалите на Мондиал 2014 в Бразилия. Българите имат едно равенство в групата срещу Италия (2:2), докато гостите са с три точки след победата си над Малта.

 

На вратата на България сигурен е Николай Михайлов. В защита ще действат Йордан Минев, Иван Иванов, Николай Бодуров и Веселин Минев.

 

 

В средата на терена играта ще връзват Владимир Гаджев, Светослав Дяков, Станислав Манолев и Георги Миланов. В атака ще са Емил Гъргоров и Ивелин Попов.

 

Най-големите грижи за Любо Пенев идват от защитата, където с проблеми е Иван Иванов, но той ще излезе титуляр срещу арменците.

 

Очакват се над 15 000 зрители да подкрепят "лъвовете" и да ги мотивират за победа. Със сигурност съперникът не е от световна класа, но пък и не бива да бъде подценяван.

 

Досега "трикольорите" никога не са се изправяли в официален мач срещу този противник, но имат 14 победи, 7 равенства и едва 4 загуби срещу отбори от бившите съветски републики.

 

Успех, "лъвове" и победа над Армения!

 

БЪЛГАРИЯ - АРМЕНИЯ

Вероятни състави:

БЪЛГАРИЯ: Николай Михайлов, Йордан Минев, Николай Бодуров, Иван Иванов, Веселин Минев, Владимир Гаджев, Светослав Дяков, Станислав Манолев, Ивелин Попов, Георги Миланов, Емил Гъргоров

АРМЕНИЯ: Каспаров, Ховеслян, Арзуманян, Хаърапетян, Мкоян, Йедигарян Миктръчян, Йозбилиз, Пицели, Мовисян, Михтарян Стадион: "Васил Левски", София Съдия: Щефан Щудер (Швейцария)

 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
IvandotE
преди 11 години

До yakuza_: Еми... грешиш :) .. ще ги размажем и вече е 1 за нас

yakuza_
преди 11 години

i gubim s 0:1


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия