Подходящи упражнения за момичета с голям бюст

2012-06-25 14:24:00
Подходящи упражнения за момичета с голям бюст
Снимка: Reuters

За да поддържате големия си бюст в красива и стегната форма, трябва да правите специални упражнения за целта. Предлагаме ви три такива , за които ще ви е нужна постелка и разтегателна лента. Начинът на дишане също е много важен, така че се опитайте да спазвате препоръките за добри резултати. Ето и самите упражнения:

 

Упражнение 1: Стрелата

 

Легнете с лице към постелката с прибрани крака и стъпала. Ако не ви е удобно да лежите така, поставете кърпа или възглавница под ребрата и я използвайте за това и за следващото упражнение.

 

Ръцете ви също са покрай страните, а раменете са отпуснати напред.

 

Вдишайте дълбоко през носа и издишайте дълбоко през устата.Докато издишате, коремната област трябва да е прибрана все едно нежно дърпате пъпа към гръбначния стълб.

 

Упражнението се изпълнява по време на 4 вдишвания и издишвания.

 

Вдишайте, отворете раменете назад, издишайте, протегнете ръцете към стъпалата докато повдигате горната част на тялото от пода. Вдишайте, задръжте позицията, след това издишайте и бавно се върнете на постелката. Направете 4 пъти като държите врата в една линия с гърба, след това почивайте.

 

 

Упражнение 2: Дърпане надолу

 

Вземете ластика за упражнения в двете ръце и протегнете ръце над главата, лактите леко свити.

 

Дишайте по същия начин като при горното упражнение.

 

Вдишайте дълбоко, след това издишайте и издърпайте разтегателната лента над главата, докато вдигате горната част на тялото си от постелката, вдишайте, задръжте, издишайте и се върнете на постелката.

 

Когато направите упражнението 4 пъти, поставете разтегателната лента на една страна, седнете на петите си и закръглете гърба над колената, за да релаксират мускулите, които са работили.

 

Упражнение 3: Прегърнете дърво

 

Седнете с кръстосани крака. Поставете разтегателната лента около гърба си, точно под плешките с юмруци надолу.

 

Вдишвате, след това издишате като броите до 3 докато изпълнявате упражнението и след това отново вдишате докато се подготвяте за следващото повторение.

 

Вдишвате, след това отваряте ръцете настрани, след това издишвате и издърпвате ръцете напред, приближавайки юмруците един до друг.

 

Направете това упражнение 4 пъти като държите врата в неутрална позиция, раменете надолу, а коремните мускули стегнати.

 

Още ефикасни упражнения вижте в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия