Строги мерки по стадионите в Полша

2012-06-09 10:38:00
Строги мерки по стадионите в Полша
Снимка: reuters.com

Строги мерки са предприели органите на реда по стадионите в Полша, докато страната е домакин на Европейското първенство по футбол тази година, пише в. “Mirror”.

 

Хулиганските прояви и агресията ще са последните неща, които ще бъдат толерирани по време на спортните събития. За въдворяването на ред ще се грижат специално обучени кучета, които при необходимост „хапят директно за тестисите”, полицаи, разполагащи с модерни ултразвукови оръжия, причиняващи уриниране, и пушки с гумени патрони. Край стадионите ще има и камиони с водно оръдие, носещо името „Тайфун”.

 

 

Пресата в Полша препоръчва на всички футболни хулигани да се държат прилично, ако не искат да пострадат сериозно. Местните издания наблягат на факта, че органите на реда в страната имат богат и дългогодишен опит с проявата на агресия по стадионите и определено знаят как да усмиряват феновете, ако се наложи. Полицията няма да толерира и публичните пиянства, шофирането в нетрезво състояние и показването на неуважение към жените и децата. 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия