Слоница вещае победа за Полша в първия мач от Евро 2012

2012-06-06 19:02:00
Слоница вещае победа за Полша в първия мач от Евро 2012
Снимка: sxc.hu

Слоницата Сита от зоопарка в полския град Краков предрече победа за Полша срещу Гърция в първия мач от тазгодишното Европейско първенство по футбол, пише mail.com.

 

Евро 2012 ще стартира в 19:00 ч. (българско време) в петък. Първата среща от шампионата ще се проведе между единия от домакините на турнира – Полша, и южната ни съседка Гърция.

 


 

За да не останат по-назад от другите домакини (украинците), които вече представиха своето прасе оракул за Европейското, поляците изглежда решиха да се похвалят и те със свой гадател – слоницата Сита.

 

Първата си прогноза животното направи по-рано днес. То трябваше да познае изхода на футболната среща между Полша и Гърция на 8 юни, като избере между три пъпеша, надписани съответно с „победа за Полша”, „победа за Гърция” и „равенство”. Именно по този начин Сита посочи като победител в мача домакините.

 

Доколко точни ще бъдат прогнозите на слоницата, тепърва предстои да разберем. Междувременно букмейкърите обявиха категорично своя фаворит за европейски шампион – Испания. На кой отбор залагате вие?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
koshtramba
преди 12 години

Тоя слон нещо като Paul the Octopus ли трябва да е?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия