Топмоделът Наталия Водянова, най-красивият делегат по време на кандидатурата на Русия за световното по футбол през 2018 г., организира необичайна акция.

 

Ослепителната рускиня се готви да проведе благотворителен футболен мач между сборен отбор на правителството на Русия и отборът на манекенките от нейния фонд "Голи сърца", гръмнаха медиите.

 

Целта на играта е да привлече внимание към проблемите на инвалидите в Русия, както и да събере средства за фонда на Водянова. Наташа рекламира събитието по доста оригинален начин, като изложи във Фейсбук свои снимки по бельо с футболна топка.

 

 

На фотосите чаровната моделка е облечена в дантелени бикини, сутиен, калци и бутонки и подритва топка. Загорялата девойка изглежда отлично в образа на спортистка: стройна фигура и стегнат корем.

 

"До мача всеки ден съм на снимки, затова тренирам в самото студио по бельо от новата ми колекция Etam", кокетничи Наталия.

 

Супермоделът кани всички желаещи да участват в шоуто. Входът е безплатен, но все пак гостите са по списък.

 

"Скъпи другари! Каня ви да се посмеем - пише Водянова на своята страница. - Заповядайте на стадион "Лужники" на 1 юни в 19:00 ч., където организираме благотворителна футболна среща между правителството на Русия, чийто капитан е заместник-председателят на РФ Аркадий Дворкович, и отборът "Голите сърца", чийто лидер съм аз".

 

"Вероятно се усмихвате, но в моя тим ще ритат Самуел Ето’о, ветеранът на Спартак Владимир Бесчастни, и още няколко познати за вас лица".

 

"Събитието цели да привлече вниманието към проблемите и правата на инвалидите в Русия, както и необходимостта от подкрепа на семейството, възпитаващо деца с особености в развитието".

 

Освен професионални футболисти, в отбора на Водянова ще гонят топката също певецът Дмитрий Маликов, Борис Елцин-младши и главният редактор на сп. GQ Russia Михаил Идов.

 

 

 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Автор: Ралица Солакова