Тоя коментатор умре (+ видео)

2012-06-01 10:31:00
Тоя коментатор умре (+ видео)
Снимка: Facebook

Уникалните изригвания на коментатора Васил Киризиев при феноменалните голове на Ангел Рахов и Сашо Александров – Кривия за Ботев в баража за влизане в А група предизвикаха фурор в социалните мрежи и платформите за споделяне на видео клипове.

 

“Сега в момента положение пред вратата на Своге. Ангел Рахов трябва да стреля, браво, Ангел Рахов! Гол! Аааааа! Гооооол! Гоооол! Цял Пловдив на крака, цял Пловдив! 1 на 0 в 20-та минута“, крещи Киризиев по време на предаването.

 

 

Това избухване обаче е нищо в сравнение с коментара при втория гол на Сашо Александров, когато изглежда, че коментаторът е в прединфарктно състояние.

 

Само за няколко часа клипът с коментара му при двата гола натрупа лавина коментари в платформата за видео споделяне vbox7. За един ден от качването му видеото има над 6700 харесвания и над 1700 коментара. По-късно клипът бе качен от македонци и в YouTube.

 

„Тоя е пускал тоя мач в Еврофутбол със 100 лева сигурно“, пише един от коментиращите. „Получи оргазъм“, сигурен е друг. „Брей, или е от Пловдив, или е вземал нещо силно, но съм убеден, че след този мач дълго време никой няма да му чуе медния гласец“, коментира трети.

 

Някои пък настояват коментаторът да бъде незабавно уволнен от телевизията, в която работи, защото показва ясно пристрастията си. „Не може да се коментира по подобен начин. Трябва незабавно да го изхвърлят на улицата!“.

 

Това обаче няма как да стане, тъй като 29-годишният Киризиев коментира мачовете на Ботев не по национална медия, а по фенската телевизия BultraTV. Той е колкото коментатор, толкова и луд фен на Ботев, а кадрите са от прякото предаване на баража.

 

През последните два сезона екипът от клубния сайт направи всичко възможно, за да направи съпричастни феновете на канарчетата в цялата страна, а и извън нея съпричастни с мачовете на отбора, въпреки че той бе принуден да играе „по села и паланки“. Феновете предаваха мачовете на отбора пряко в интернет, без да получават и една стотинка за това. За тях наградата беше благодарността на останалите канари.

 

„Точно така се коментира, а не като националните коментатори – вяло и заспало“, смята потребител на vbox7. „Представяте ли си как ще коментира, ако Ботев играят в Шампионската лига и вкарат победен гол“, пита се още той.

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
България
преди 12 години

ха-ха-ха браво на него :) "Някои пък настояват коментаторът да бъде незабавно уволнен от телевизията, в която работи, защото показва ясно пристрастията си. Не може да се коментира по подобен начин. Трябва незабавно да го изхвърлят на улицата!." Не е за вярване колко прости хора има,защо да бъде уволнен след като в телевизията която работи се казва BultraTV,нормално да си вика за любимия отбор,но такива сме ние българите гледаме да прецакаме другия,това е манталитета на българина,за жалост...........

pepochko
преди 12 години

еммм то и аз така се радвах ;)

michel1
преди 12 години

То за да си фен на български футболен отбор наистина трябва да си много луд. Само му вижте кръглото лице - като на някой турчин

koshtramba
преди 12 години

АХАХАХАХАХАХАХАХАХ, ега ти пича, как се радва, сеедно е спечелил от тотото!

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия