Серена Уилямс с бляскава фотосесия за сп. Вог

2012-05-16 11:48:00
Серена Уилямс с бляскава фотосесия за сп. Вог
Снимка: Reuters

Бившата световна номер едно и шампионка от току що завършилия супер турнир в Мадрид Серена Уилямс ще украси корицата на юнското издание на световноизвестното модно списание “Вог”.

 

В навечерието на старта на най-голямото спортно събитие в света - Олимпийските игри в Лондон темата на този брой е посветена на американските олимпийски надежди.

 

Една от тях несъмнено е и Серена Уилямс, която на снимката е под ръка със златния медалист в плуването Райън Лохте. А красавицата от другата страна на Райън е футболистката Хоуп Соло.

 

 

Що се отнася до впечатлението, което снимката на корицата остава – мненията веднага се разделиха на две. Критиците казват, че фотосесията е безвкусна и й липсва стил. Други обаче са очаровани да открият смесицата от мода и спорт, смята главният редактор на “Вог”.

 

“Разбира се от списанието добре са отразили взаимодействието между спортния и модния свят. Със сигурност много от модните фенове може би не се интересуват от спорт и обратното, но тези две индустрии имат много общо помежду си.”

 

“Звездите на спорта се превръщат в огромни знаменитости. И двата свята на модата и спорта се стремят към идеала за физическа красота и бляскава индивидуалност. Внимателно се проучва какво носят спортистите на и извън стадионите.” – казва в своя блог известна модна журналистка.

 

Между другото тази нова роля идеално пасва на Серена, която освен, че бележи невероятни успехи на тенис кортовете се изявява също като моден дизайнер на дамско тенис облекло.

 

Снимки на Серена Уилямс може да видите тук:

 


Още спортни новини четете в Gol.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия