Ефективно упражнение за секси корем

2012-04-25 14:43:00
Ефективно упражнение за секси корем
За да имате стегнат корем, трябва да се потрудите малко. Снимка: sxc.hu

Сега ще ви покажем едно упражнение за корем, което със сигурност ви е познато. Има най-различни идеи за стягане, но е хубаво, когато човек иска да стегне определена група мускули, да не се спира само на едно упражнение, а да редува поне няколко, за да има ефект.

 

Навън времето е топло, още малко и ще дойде време и на банските. Затова трябва отсега да почнем да работим за стегнат корем.

 

 

Вземете си постелка и легнете на пода, като опънете единия крак във въздуха на 45 градуса, а другия свиете в коляното, като не докосвате пода с нито един от двата. Ръцете, главата и гърба ви трябва да са плътно залепнали за земята.

 

Поставете ръцете си зад главата, като се постараете лактите ви да сочат в двете страни, а не да са прибрани към ушите.

 

Повдигнете главата и раменете си нагоре, като лактите продължават да сочат встрани. Усучете тялото в посока към сгънатия в коляното крак, след това се върнете в изходна позиция. Опънете сгънатия крак и свийте другия. Усучете с ръката, която е противоположна на сгънатия крак, и се опитайте да докоснете коляното с лакът.

 

Отпуснете главата на пода в изходна позиция, като краката не допират земята. Вдишвайте и издишайте 2-3 пъти и повторете упражнението отново. Направете поне няколко серии.

 

Още упражнение за тялото може да намерите в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
asp1r1n94
преди 12 години

глупости...,спрете с тъпите статии.Вдигнете си единия крак ,после другия ,а после и двата,свийте си ръцете,изплезете език,вдигнете глава и кажете "зеле" ...

DownloadVirus
преди 12 години

То ако ставаше така.......


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия