ЦСКА "краде" таланти?

Обвиниха ЦСКА в кражба на таланти, съобщи „МеридианМач“. Става въпрос за седмината африкански таланти, които пристигнаха при ЦСКА тази зима от катарската спортна академия „Аспайър&l

2012-03-29 12:57:00
ЦСКА
Снимка: pfkcska.sportal.bg

Обвиниха ЦСКА в кражба на таланти, съобщи „МеридианМач“. Става въпрос за седмината африкански таланти, които пристигнаха при ЦСКА тази зима от катарската спортна академия „Аспайър“.

 

Хейшан, Драме, Сюлейман, Чуто, Емануеле, Шоя и Кайва са били привлечени от мениджърите Ненад Петрович и Бертран Красон.

 

 

Те обещали на африканците трансфер в Европа и ги завели на проби в белгийския Андерхелт. Футболният клуб обаче бил предупреден за ситуацията с играчите и не искал да съдейства.

 

Ръководството на „Аспайър“ обяви, че ще заведе дело във ФИФА срещу агентите заради „кражбата“ на играчите. Вече почти седмица африканските футболисти тренират в Струмска слава, но в най-скоро време ще напуснат страната ни. Очакваше се те да станат част от юношеските формации на „червените“, а от лятото да им бъдат извадени картотеки за първия тим.

 

Стойчо Младенов използва част от футболистите по време на контролни срещи и тренировъчни занимания, но сега ще трябва да се лиши от тях.

 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия