Христо Стоичков знае как да победи Левски

Христо Стоичков, треньорът на Литекс, обяви, че неговите футболисти знаят как да бъдат максимално концентрирани по време на целия мач. Те са професионалисти и са наясно с факта, че трябва да бъдат дис

2012-03-28 15:24:00
Христо Стоичков знае как да победи Левски
Снимка: Reuters

Христо Стоичков, треньорът на Литекс, обяви, че неговите футболисти знаят как да бъдат максимално концентрирани по време на целия мач. Те са професионалисти и са наясно с факта, че трябва да бъдат дисциплинирани и да спазват тактически указания, за да спечелят двубоя.

 

Най-успелият български футболист ще вземе участие в официалното представяне на инициативата „Не на глада“. Събитието ще се проведе днес от 16 часа на градския стадион в Ловеч.

 

 

Христо Стоичков има по-успешен старт в Ловеч в сравнение със Станимир Стоилов и Любо Пенев. След 6 двубоя на Литекс Камата има 5 победи и само 1 равенство – 1:1 с Берое. От последните 5 треньори само Червенков има подобен баланс след 6 мача.

 

Това стана през сезон 2009/2010, в край на който Литекс стана шампион. За толкова срещи Пенев и Стоилов са имали по 2 равенства, 4 победи, а до момента Джамбазки има най-лош актив – 1 равенство, 2 загуби и 3 победи.

 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия