Асиметрични бански - Горещият тренд на 2023-та

2023-07-14 13:29:00
 Асиметрични бански - Горещият тренд на 2023-та
Снимка: ПР/Astratex

Лятото е в своя пик и кога, ако не сега да разходите нов бански по плажа?! Една гореща тенденция спечели сърцата ни и тя дарява изисканост и стил на летните модели. Време е да се сдобиете с асиметричен бански!

 

Асиметрията е всичко друго, но не и скучна

 

Асиметричните бански стават все по-харесвани и трендът е на път да се превърне в евъргрийн, независимо дали става въпрос за цели бански, бански с висока талия или пък изрязани монокини. Асиметрията раздвижва традиционните кройки бански поради което смятаме, че трябва да имате поне един модел, който да освежи летния ви гардероб. Любопитен факт е, че някои асиметрични бански могат да се ползват не само на плажа, но и като част от аутфита. Те лесно ще ви донесат звезден стил, в който ще се влюбите.

 

Какво представлява асиметрията?

 

Очевидно самият термин не е непознат за никого - става дума за липса на симетрия. Да, но как точно е въплътена тя в банските костюми? 

 

Модните дизайнери решиха, че е време да създадат нещо коренно различно, нещо ново, нещо, което ако не противоречи на традициите, то е крачка напред от нормата. Какво е традиционната кройка бански? Типичният бански костюм от две части създава привлекателен и хармоничен вид. И точно тук се появяват асиметричните варианти, които обещават точно това, което подсказва името им.

 

От производителите зависи как ще приспособят асиметрията. Цели бански с наполовина покрит или наполовина открит корем, наполовина голо рамо и асиметрично деколте - малка част от опциите, които асиметрията ни дава. Асиметричните бански са създадени за дръзките дами, които искат да се откроят с нещо интересно и различно.

 

На какви фигури пасват асиметричните бански?

 

Справедливо е да се запитаме дали този стил подхожда на всеки, защото дамите имат различни фигури. Всеки може да намери версия на асиметричнен бански, която да отговаря на неговия вкус и индивидуални изисквания. Ако вземем само примерите, споменати по-горе, моделите цели бански с половин рамо подхождат на всеки, независимо от фигурата. Ако не искате да показвате корема си, то не бива да купувате бански с прорези в зоната на корема. Да, точно толкова просто е.

 

Обичаме асиметричните бански, заради тяхното разнообразие и усещане за лукс. Те могат да повдигнат самочувствието и на най-срамежливите, така че да се почувстват уверени и красиви. На пазара ще откриете разнообразни модели асиметрични корйки във всякакви неутрални и луди цветове.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия