Най-романтичните градове в Европа

2014-11-07 10:30:00
Най-романтичните градове в Европа
Снимка: freedigitalphotos.net

Амстердам. Няма град в Европа който да се сравни с романтиката, на холандската столица. Амстердам наистина е романтичен. За най-романтичното преживяване, не забравяйте да наемете лодка къща и се потопете в автентичността на самите канали.

 

Париж. Няма списък на романтичните градове, в който Париж да не присъства. Съизмерим само с Амстердам (по-странен, очарователен, град на романтиката), Париж все още е един от най-безконкурентните градове за посещение с вашата половинка. Айфеловата кула не е единственото нещо, което ще ви хареса. Самата атмосфера в Париж крещи „любов, любов, любов”.

 

Прага бързо се превърна в едно от най-посещаваните места в Европа – пълен с туристи от цял ​​свят. Неслучайно Прага е един от най-добрите три града за романтично преживяване и голяма вина за това има уникалният чар. Архитектурата е уникална, а едно посещение през зимата ще ви опияни, особено ако е по Коледа.

 

Будапеща продължава да бъде един от най-подценяваните градове на Европа, но знаете ли, той е също един от най-романтичните? Тръгвайте към Будапеща преди тълпите от туристи, защото - тя бързо се превръща в новия европейски фаворит.

 

Виена. Австрийската столица е един очарователен град. Помислете за архитектурата, файтоните, вечерите в операта и разходките из кралските резиденции. Има какво да видите във Виена.

 

Венеция. Няма класация на романтичните градове, в която Венеция да не участва. Европа не би била същата без Венеция. Въпреки че в днешно време залят от масовия туризъм, градът все още е фаворит за много двойки - и не е трудно да се досетите защо.

 

Барселона. Най-популярната туристическа дестинация в Испания, Барселона, постоянно очарова тълпите от туристи. Фантастична архитектура, интересна история, незабравими залези и прекрасна храна .... как може да откажете такова предложените?

 

Любляна. Словенската столица е незаслужено пренебрегната. Често се пренебрегва в полза на близкия Блед (което е наистина зашеметяващ), Любляна има извънмерен свят чар, но за съжаление е един от най-подценяваните градове в цяла Европа.

 

Флоренция е един от най-обичаните градове на Италия. С тосканско слънце, топящ се сладолед и вашия любим човек до себе си - нищо не може да се обърка. Единственият проблем, който може да имате във Флоренция е постоянно да свалят партньора ви или да се влюбите в самия град. Или храната ... о храната!

Автор: Nadejda Atanasova

КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия