Аштън Къчър се втурна да помага на бившата си

2012-01-28 17:56:00
Аштън Къчър се втурна да помага на бившата си

Излиза, че, макар и два пъти разведена, Деми Мур  все пак има късмет с мъжете си. Преди време умиращият трудно Брус Уилис  се заканваше да пребие Аштън Къчър заради изневерите му и за унижението, на което той подлага експолвинката му.

Сега пък Аштън  е хукнал да помага и подкрепя бившата си съпруга, когато разбрал,  че е постъпила по спешност в болница, явно повалена от нервен срив покрай развода си с него. Когато разбрал какво се е случило с Деми, актьорът буквано изпаднал в паника.

Самата Деми Мур  напоследък изглеждаше все по-зле, тя беше много отслабнала покрай кризата с Къчър, дори се говори, че страда от анорексия.

В началото на седмицата, както вече съобщихме,  редник Джейн колабира в дома си  и бе откарана с линейка в клиника в Лос Анджелис.  Тиражираха се две версии за състоянието на актрисата. Едната беше, че е прекалила с наркотиците, а  другата , че е много изтощена от преживения стрес покрай развода си.  Близки до звездата споделят, че Деми избягва алкохола, но напоследък пиела тонове Red Bull, а въобще не се хранела.

Сега Аштън е много загрижен за бившата си, защото искал най-доброто за нея, което, разбира се, не му попречи да й изневери...

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия