Ванеса Паради опроверга слуховете за раздяла с Деп

2012-01-26 22:58:00
Ванеса Паради опроверга слуховете за раздяла с Деп

Половинката на Джони Деп,  френската певица и актриса Ванеса Паради, много рядко се появява в родната си Франция под  светлините на прожекторите.   Тя никак не обича да дава интервюта, особено пред американски медии, които основно се интересуват  от клюките относно връзката й с нейния партньор, вместо от творческите й прояви.

Напоследък чаровната 39-годишна французойка е дала интервю за радио ‘Еurope 1’, по повод на участието й във филма ‘Cafe de Flore’. С типичната за сънародниците си ирония, актрисата  успява да се справи с неудобния въпрос относно отношенията й с Джони Деп и дали в тиражираните  слухове относно раздялата й с него има истина.

Ванеса обяснява, че от много отдавна,  щом хапне няколко грахови зърна, според медиите,  тя е бременна, през зимата се разделя, а през лятото се омъжва...

Джони и Ванеса имат две деца - 12-годишната Лили-Роуз и 9-годишния Джак.  Двамата родители решават, заради духовния климат във Франция, семейството на живее в родината на Ванеса - Франция.  Все пак,  клюкарските издания припомнят, че двамата не са се появявали заедно от доста дълго време.

В новия филм Ванеса играе майка на болно от синдрома на Даун дете, което отглежда сама.  Момчето, което й партнира наистина страда от този синдром. Според актрисата, това дете излъчва толкова доброта и невероятен кураж, че е успяло и нея да направи по-добра.

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия