Джони Деп ще снима нов филм, но... вече е разделен с Ванеса

2012-01-19 22:32:00
Джони Деп ще снима нов филм, но... вече е разделен с Ванеса

Гор Вербински, който се прочу с филма ‘Карибски пирати’, отново е успял да изкуши Джони Деп да започнат съвместни снимка на филма ‘Самотният рейнджър’, през февруари в Мексико.  Филмът е игрална версия на популярния в САЩ анимационен сериал.  През 2011 г., обаче, Дисни едва не закриха проекта заради прекалено високия бюджет, но в крайна сметка продуцентът Джери Брукхаймер е успял да го ореже до 215-250 милиона, като е премахнал някои екшън сцени,  намалил  е драстично  своя хонорар, на по-малък хонорар са се съгласили и Вербински, и Джони Деп.

Именно заради това снимките на филма ще се забавят и той ще може да се види на  екран едва през 2013 г., а не по Коледа тази година, както се предвиждаше.

Ролята на рейнджъра, благородния защитник на индианците с черна маска и на бял  кон ще бъде възложна на Арми Хамър, а Дожни Деп е индианецът Тонто.

Междувременно стана ясно коя е жената, заради която Джони има проблеми със своята половинка Ванеса Паради. Оказа се, че това е момичето на Бонд, Ева Грийн. Искрата припламнала по време на снимките на филма ‘Мрачни сенки’,  в който   играят и двамата актьори.

Междувременно стана ясно, че след 14-годишен съвместен живот и две деца, Джони Деп и Ванеса Паради са прекратили връзката си. 

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
J.Wayne
преди 12 години

....


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия