Новият албум на Адел направи рекорд по продажби

2011-12-09 23:04:00
Новият албум на Адел направи рекорд по продажби

През последните три години младата соул певица Адел жъне невероятни  успехи. Наскоро тя направи нов рекорд - вторият й албум ‘21’ е станал най-продаваният на Острова през новия 21 век. Той се очертава да стане и най-продаваният албум в света през 2011 година - изкупени са  3,4 милиона копия.  По този начин албумът на Адел изпреварва  ‘Back To Back’ на Eйми Уайнхаус, кйто достигна 3,3 продадени копия  през август, месец след смъртта на певицата.

От излизането си през януари досега ‘21’ не е изпадал от британския топ 10. В номинациите  за наградите ‘Грами’ пък, Адел е номинирана в шест категории, вкл. и най-престижните.

Днес състоянието на дъщерята на работничка в мебелна фабрика се  изчислява на 6 милиона паунда и непрекъснато, както изглежда,  ще нараства.  2011 година донесе на британскта певица и куп награди, между които три ‘Америкън мюзик’  и четири MTV.

Заболяване на гласните струни и наложилата се операция, обаче, наложиха отлагането на всичките концерти от световното турне  на Адел  до края на годината. Тя вече се е възстановила и по всяка вероятност ще пее на финала на британския  ‘X Factor’.

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия