Вече може да поствате в Instagram и от компютъра

Ето как

2021-10-26 13:30:00
Вече може да поствате в Instagram и от компютъра
Снимка: Pixabay

Добра новина за любителите на Instagram!

 

Вече има нов начин да споделяте снимки в социалната мрежа, който ще улесни много хора.

 

Instagram официално добави функция, чрез която вече може да поствате снимки и от компютъра си - от десктоп верията. Така, ако имате стари снимки, които не са на телефона ви или са направени с цифров апарат, вече няма да се налага да ги качвате на мобилното си устройство, а ще може да ги публикувате от компютъра си.

 

Тази възможност се появи в четвъртък, на 21-и октомври. До иконките за чатовете, реакциите и влизането в профила ви, вече има и квадратче със знака плюс - от там може да качите снимка.

 

Потребителите на социалната мрежа отдавна чакат тази опция. Преди това от десктоп версията на Instagram можеше само да разглеждате нюзфийда си, известията си и да проверявате съобщенията си.

 

Хубавото е, че може да добавяте и хаштагове, местополжение и текст към публикацията си, както и да използвате същите филтри и настройки за изображението, които използвате от мобилната версия.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
IvailoPetrov
преди 1 година

Крайно време беше, преди време, когато можеше само през телефон. Трябваше да влезем в "Мобилен режим" на браузъра и опцията за качване на снимки се активираше. Супер, че са го активирали и за настолни компютри и лаптопи.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия