И в Instagram вече ще има ограничения на аудиторията

Добавят списък "Близки приятели"

2018-12-06 16:30:00
И в Instagram вече ще има ограничения на аудиторията
Снимка: Pexels

По време на пиянска вечер много хора се изкушават да постват забавни снимки и клипове в Instagram, които обаче не са никак адекватни. И на сутринта съжаляват, че са го направили, особено щом видят, че клипчетата са изгледани от шефа, бившето гадже, възрастен роднина, преподавател, сериозен колега и т.н.

 

Но все пак това са незабравими емоции, които пък биха били много забавни на добрите ви приятели и т.н. Затова и от Instagram създават опцията да поствате в Instagram Stories публикации, които могат да виждат само близки приятели.

 

Изтривате бившето гадже от общите снимки чрез ново приложение

 

"Близки приятели" е списък, в който избирате определени ваши последователи, които са ви най-близки и за които не се притеснявате, че може да видят шантавите клипове. Така може да споделяте изцепките и личните снимки само пред подбрана публика, пред определена група, която вие избирате.

 

"Instagram Stories стана място, в което изразяваш себе си и споделяш моменти от ежедневието, но общността ни се разрастна. Понякога това, което искаш да споделиш, не е за всички", коментират от компанията в свое официално съобщение.

 

Instagram ще уведомява, когато го използвате прекалено често

 

Новата опция трябва да се появи в менюто ви, а хубавото е, че само вие виждате кого добавяте в "Близки приятели", никой друг не може да вижда целия ви списък или да ви държи сметка защо не сте го добавили. Ако някой добави вас като близък приятел, ще забележите, че когато гледате постовете му в Instagram Stories, се появява зелена значка. Така ще знаете, че сте от избраните.

 

Съобщенията в Messenger ще може да се трият

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия