Изтривате бившето гадже от общите снимки чрез ново приложение

То се нарича Krome

2018-11-14 15:00:00
Изтривате бившето гадже от общите снимки чрез ново приложение
Снимка: Pixabay

Много хора не искат да виждат спомените и снимките си с бившата половинка в социалните мрежи, ако раздялата е била тежка и драматична. В първите седмици навярно на никого не му се занимава с триенето на общи снимки от Instagram и Facebook - така само отново виждате бившия партньор, припомняте си общите пътувания и моментите, които сте споделили, и наново преживявате раздялата.

 

От американският Cosmopolitan обаче съобщават, че вече има приложение, което може да трие образа на бившето гадже от общите фотоси, които сте публикували, така няма да се налага да триете хубавите снимки. То се нарича "Krome".

 

Трябва да качите общите снимки в приложението, да изберете по какъв начин искате да ги редактирате и кой образ да се изреже и след 24 часа - снимките ви в социалните мрежи ще са като нови. Това обаче струва между 3 и 12 долара. Вярно, че за да направите това, отново ще трябва да прегледате общите фотоси, но поне ще е само веднъж, а няма да се налага постоянно да се натъквате на тях.

 

Може да се възползвате и от други услуги, например, смяна на фона на снимки. Тази функция може да ги направи истински шедьоври. 

 

Четете още:

 

Съобщенията в Messenger ще може да се трият

 

Слушалки с Мики Маус от Beats By Dr. Dre и Дисни

 

Според зодията му: Как ще разберете, че ви обича?

 

4 зодии, които късат чрез съобщения

 

4 знака, че ви предстои раздяла

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия