Huawei P9 пристига в новия си син цвят

2016-12-14 15:33:00
Huawei P9 пристига в новия си син цвят
Снимка: Huawei

Huawei P9, първият в света смартфон, разработен от едноименната китайска компания в партньорство с германската луксозна марка в областта на фототехниката Leica, вече се предлага в нов син цвят и у нас.

 

Флагманът на Huawei за тази година се радва на нова стилна визия, която има за цел да зарадва почитателите на елегантния дизайн и красивите цветове.

 

Синият вариант на устройството вече се предлага и в България и може да бъде чудесен коледен подарък. Той е подходящ както за дамите, така и за мъже, които държат на стила.

 

 

Освен с алтернативен нов цвят, телефонът разполага и със зарядно устройство от по-висок клас. То позволява по-бързо зареждане с до 30% спрямо предишното. Така само за 30 минути можете да заредите телефона си до 50%.

 

И със синия модел Huawei залага на ключовата за устройството двойна камера, която разкрива напълно способностите на оптичните лещи Leica. Те са известни с прецизността си и с вниманието към детайла. Задните камери на Huawei P9 са две и работят в синхрон, така че потребителите да се радват на снимки с изключителни цветове, дълбочина и детайлност.

 

Устройството вече е достъпно в магазините на мобилните оператори у нас, както и в големите търговски вериги за техника. С този модел Huawei даде ясна заявка, че е готова да предложи на потребителите продукти с добри компоненти. Телефонът има най-бързия octa-core процесор HiSilicon Kirin 955. Huawei P9 е с 3GB RAM + 32 GB ROM пространство за операционната система и мултимедийни файлове. Ако прецените, че се нуждаете от повече памет на устройството, можете да го направите с microSD карта.

 

5,2-инчовият екран предлага по-детайлни изображения, като същевременно е добре защитен от най-новото, устойчиво на щети стъкло Corning Gorilla 4. Huawei P9 мисли и за сигурността на данните, ето защо има модерен бърз скенер за пръстови отпечатъци.

 

А за да имате всички функции на разположение за по-дълго време, батерията е с 3000 mAh. Благодарение на това можете да ползвате устройството си в продължение на 1,5 – 2 дни, преди да го заредите пак.

 

По всичко личи, че усилията на Huawei на пазара на смартфони стават все по-сериозни, след като компанията обяви по-рано тази година, че възнамерява в края на 2018 г. да изпревари Apple по глобален пазарен дял, като целта ѝ е да се превърне във втория най-голям производител на смартфони в света. Джеферсън Джан, директор Мобилни устройства за България и Македония в Huawei, заяви пред Investor.bg, че компанията планира да постигне тези успехи, залагайки именно на развитието на продуктите, както и на по-големите иновации.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия