Facebook Messenger вече включва и игри

2016-11-30 12:30:00
Facebook Messenger вече включва и игри
Снимка: messenger.com

За потребителите, свикнали да прекарват много време, ползвайки Messenger на Facebook, е време за игри.

 

Социалната мрежа пусна нова функция в чат приложението, която позволява на потребителите да играят изключително популярни игри като Pac-Man и Space Invaders. Това е най-новият опит на компанията да накара хората да прекарват повече време в услугата, предава Ройтерс.

 

 

Новата функция първоначално е пусната в 30 страни и включва 17 игри. Тя ще бъде достъпна с най-новата версия на операционните системи iOS и Android.

 

По време на разговор потребителят може да избере иконата за игри и да избере някое от предложенията. Функцията също така позволява на потребителите да отправят предизвикателства на своите приятели да играят с тях.

 

Facebook направи Messenger самостоятелно приложение през 2014 г. - ход, който в началото не се хареса на голяма част от потребителите. Въпреки това то набра популярност, след като компанията добави редица функции към него.

 

Освен това социалната мрежа включи възможност за видео разговори и за разплащания посредством мобилното приложение. Facebook се радва на над 1 млрд. потребители на Messenger, което го прави едно от трите топ приложения в света. Нейното основно приложение Facebook е най-използваното, следвано от Messenger и WhatsApp - чат услугата, която компанията придоби през 2014 г.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия