Xperia XZ и Xperia XCompact – най-накрая снимки без размазване

2016-10-31 16:44:00
Xperia XZ и Xperia XCompact – най-накрая снимки без размазване
Снимка: Sony

Eто два телефона, при които движението не влияе по никакъв начин на снимките. С иновативната технология за тройно засичане на изображениeто, потребителите сега могат да заснемат движещи се обекти в най-резките детайли дори и при слаба светлина. Моделите анализират, адаптират и заснемат перфектни снимки при неблагоприятни условия.

 

Камера технологията на двата нови модела от серията X от Sony съчетава специален сензор за изображения, който предсказва движението на избран обект от кадъра, за да го държи на фокус и да заснеме снимки без размазване. В допълнение потребителите разполагат и с лазерен сензор за автоматичен фокус, който измерва разстоянието до обекта и дава възможност за резки изображения при неблагоприятна светлина. Сензорът RGBC-IR отчита информацията за видими цветове и инфрачервения спектър, за да осигури регулиране на баланса на белия цвят и заснемане на естествено реалистични цветове.

 

 

Оборудван с иновации в технологиите, първият флагман в серията X - Xperia XZ - се отличава с камера за заснемане на професионални снимки, интелигентна батерия и умни функции, които се адаптират спрямо вас. Апаратът предлага 23 МР основна камера с възможност за 4К видеозапис и 13 MP предна камера за перфектни селфита при слаба светлина.

 

Моделът не прави засечки и по отношение на дизайна и производителността. Изчистеният дизайн е проектиран да пасва идеално на модерния начин на живот. Новият хомогенен объл дизайн и метален гръб, изработен от висококачествен метал ALKALEIDO™, осигурява комфорт при държане, а изумителните цветове са създадени да подхождат на всеки стил. Потребителите могат да се насладят на 5,2-инчов Full HD дисплей с технология TRILUMINOS™ Display for mobile, 64-битов четириядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 820, осигуряващ безпроблемна работа, защита от намокряне и сензор за пръстови отпечатъци.

 

Първокласният Xperia XCompact добавя популярния формфактор на Sony към „Х“ серията, и предлага мощни технологии в компактен размер. Той съчетава удобство, комфорт и красота, а меката закръглена форма и 4.6-инчов дисплей приляга удобно в ръката. Моделът идва с 23 MP основна камера с технология за стабилизация SteadyShot™ и HDR снимки, както и 5 MP предна камера за страхотни селфита.

 

И двата апарата са снабдени с функцията Xperia Tips, която предоставя персонализирани съвети и препоръки въз основа на потребителските навици, спомагайки за подобряването на потребителското изживяване. Технологията Smart Cleaner автоматично подобрява представянето, като почиства кеша от неактивните приложения, за да гарантира оптимална работа на устройството във всеки един момент.

 

Адаптивното зареждане Qnovo спомага да се запази батерията в перфектно състояние и да се удължи живота ѝ до 2 пъти. Battery Care анализира установените навици при зареждане и предотвратява излишното презареждане, като го прекъсва на 90% и го завършва, точно когато е необходимо.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия