Игрите, които ще излязат до края на годината [част втора]

2016-09-01 12:53:00
Игрите, които ще излязат до края на годината [част втора]
Снимка: iStock

В периода 16-21 август в Кьолн, Германия се проведе най-мащабното изложение за видеоигри в света. То бе посетено от близо половин милион посетители от цял свят и на него бяха разкрити множество важни обявления, разкриващи същината на предстоящи хитови игри и технологии.

 

Сега е моментът всички запалени геймъри да маркират важните дати в календара, които бележат премиерите на дългоочакваните игри.

 

Разбери кои игри кога ще се появят на пазара и не забравяй, че при предварителна поръчка на всяка предстояща игра има 10% отстъпка:

 

Battlefield 1 – излиза на 21 октомври


Играта се завръща към корените си, но с доста неочакван и алтернативен поглед към Първата световна война. АЕ обръща гръб на модерните технологии в името на един по-директен и личен сблъсък на бойното поле, където не може да седиш скрит в храстите, въоръжен с футуристичен, компютърен управляван снайпер дълго време, защото врагът ти може да има кон, сабя и много лош нрав.

 

Civilization IV – излиза на 21 октомври

 

Най-интелигентната стратегия на пазара се завръща, за да ни напомни, че най-могъщото оръжие във войната за територии са бистрият ум и тактическото мислене.

 

Titanfall 2 – излиза на 28 октомври

 

Това е един различен екшън от първо лице, който добавя към познатата комбинация от огнестрелно оръжие и противников играч срещу когото да го насочиш, акробатични умения, движение из нивата по вертикала и гигантски роботи. Titanfall 2 е играта, в която може да се потопиш практически мигновено, без да се питаш кой бутон какво прави, но ако искаш да бъдеш наистина добър, трябва да играеш доста време.

 

Call of Duty: Infinite Warfare – излиза на 4 ноември

 

Тази видеоигра определено може да се оприличи на високобюджетен холивудски екшън с много стрелби и експлозии. Новата игра ще бъде изпълнена с разруха и още по-деструктивен мултиплейър. Приготви се за истински екшън, защото завоите в ситуацията на бойното поле ще бъдат толкова резки и неочаквани, че няма да знаеш къде се намираш.

 

Dishonored 2 - излиза на 11 ноември

 

Първата част на тази игра определено беше най-адекватното и разчупено продължение на идеите от легендарния Thief въпреки различните разработчици. В Dishonored 2 се продължава традицията и мрачният ретро-футуристичен свят, уникалните умения на персонажите и многобройните начини за разиграване на една и съща ситуация.

 

South Park: Fractured But Whole – излиза на 6 декември

 

Директният и циничен подход на култовия анимационен сериал е пренесен във виртуалния свят. Отвъд цялата пародия се крие едно първокласно ролево преживяване, което ще зарадва като феновете на South Park, така и почитателите на класическите RPG-та от златните години на жанра. За да ти е кеф да играеш South Park: Fractured But Wholе, трябва да мислиш тактически и да притежаваш чувство за хумор.

 

PlayStation VR – излиза около Коледа

 

Виртуалната реалност е сериозна технологична крачка. VR очилата на Sony и стартовия пакет от обещаващи и разнообразни заглавия, както и достъпността на комплекта, който не изисква големи инвестиции в ъпгрейд на компютъра, ще ти даде възможност да се насладиш на пълния му потенциал.


Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия