Игрите, които ще излязат до края на годината [част първа]

2016-08-31 13:45:00
Игрите, които ще излязат до края на годината [част първа]
Снимка: iStock

В периода 16-21 август в Кьолн, Германия се проведе най-мащабното изложение за видеоигри в света. То бе посетено от близо половин милион посетители от цял свят и на него бяха разкрити множество важни обявления, разкриващи същината на предстоящи хитови игри и технологии.

 

Сега е моментът всички запалени геймъри да маркират важните дати в календара, които бележат премиерите на дългоочакваните игри.

 

Разбери кои игри кога ще се появят на пазара и не забравяй, че при предварителна поръчка на всяка предстояща игра има 10% отстъпка:

 

World of Warcraft: Legion – излезе на 30 август

 

WoW е определено е феномен, любима игра, играна от над 12 000 000 играчи едновременно в пиковите моменти. При нея има съчетание от перфектна поддръжка, разнообразие и достъпни игрални механики, които я превръщат в игра без аналог. Legion ще промени формулата към по-добро и милиони играчи ще се впуснат в новото приключение.

 

Pro Evolution Soccer 2017 – излиза на 15 септември

 

Pro Evolution Soccer се завръща с разгърнат геймплей, интуитивно управление и множество подобрения, за да докаже, че това е най-добрата спортна игра и най-истинското футболно изживяване.

 

NBA 2K17 – излиза на 16 септември

 

Тази игра идва, за да пренесе адреналиновата емоция на NBA в твоя дом. Ако обичаш да играеш баскетбол, това е твоята игра.

 

BioShock HD Collection – излиза на 16 септември

 

Екшъните от серията Bioshock определено са едни от стожерите на гейминга от ново поколение. Те са креативни на ниво геймплей и изненадващо философски и драматични като сюжет. Сега имаш възможност да си вземеш цялата поредица в общ пакет с бляскава нова визия и десетки екстри.

 

FIFA 17 – излиза на 29 септември

 

Футболна симулация от ново поколение с нов графичен енджин и фотореалистична визия заради която страничен наблюдател спокойно може да се реши, че по телевизията дават истински мач, например от Шампионска лига.

 

Mafia III – излиза на 7 октомври

 

Поредицата Mafia винаги залага на баланс между отворения свят на Grand Theft Auto и солиден фокус върху мрачните си истории, където никога не е съвсем ясно кой е добрият и кой е лошият.

 

WWE 2K17 – излиза на 11 октомври

 

Кечът определено е шоу, което събира милиони зрители пред телевизорите и в залата. Да гледаш отстрани обаче е в пъти по-скучно, отколкото да се качиш на ринга и да извървиш пътя си към върха с бойни умения, подли тактики, умели вербални манипулации и перфектно хореографирани излизания пред публиката със светлини, пиро ефекти и ефектна музика. Разбира се, говорим за виртуално изживяване.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия