Обява за работа: ТЪРСИМ професионален ловец на покемони

2016-08-02 11:00:00
Обява за работа: ТЪРСИМ професионален ловец на покемони
Снимка: Reuters

През последните няколко седмици хората буквално полудяха по играта Pokémon Go! По улиците има все повече и повече зарибени младежи и деца, които обикалят насам-натам, ловейки покемони. Оказва се, че играта се харесва и на по-възрастните и заети хора.

 

 

Руска компания пусна обява за работа, с която иска да наеме личен ловец на покемони, който да обикаля и да ги събира вместо нейния зает изпълнителен директор. В обявата пише: „Нашият изпълнителен директор стана страстен ловец на покемони, но няма достатъчно свободно време за това. Поради тази причина търсим човек, който да постигне несравними резултати срещу справедливо заплащане”. Наетият ловец ще използва личния смартфон на изпълнителния директор, за да играе Pokémon Go.

 

До момента за работата са кандидатствали над 1 000 души.

 

Обявата определено е примамлива за младите хора, но позицията не е подходяща за всеки. Фирмата търси човек с натрупан опит, който да е играл играта доста и да е стигнал поне 20-то ниво. Другото му задължение е да играе Pokémon Go, независимо от метеорологичните условия навън.

 

А ти би ли работил това?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия