Приложението Shedd напълно променя пазаруването

2016-03-21 12:31:00
Приложението Shedd напълно променя пазаруването
Снимка: iStock

В последно време животът ни определено се променя покрай мобилните приложения, които се появяват на пазара. Shedd e апликация, която напълно променя пазаруването на дрехи, обувки и аксесоари. Вече не е нужно да се обвиняваш след поредната необмислена покупка, защото може лесно да продадеш всяка дреха или аксесоар, които смяташ, че не са ти необходими.

 

Shedd е първото по рода си мобилно приложение, което е изцяло посветено на модното пазаруване. Името му идва от глагола „shed“ и се използва като „сменям си“ кожата. Приложението е подходящо за ценителите на модата, българските дизайнери и световните брандове, за нови и за стари дрехи, обувки и аксесоари. Апликацията дава възможност да се реализират продажби и да се стигне до голяма аудитория от жени със собствен стил и характер, които търсят нещо уникално и различно.

 

Приложението Shedd обединява всичко, свързано с модата и прави споделянето на обява и намирането на желана дреха или аксесоар изключително лесно. Ако търсиш конкретна марка, може да я откриеш с помощта на #хаштаг.

 

Приложението се ползва основно от жени, като най-много са потребителките между 20 и 27-годишна възраст. То е напълно безплатно и е достъпно за iOS и Android.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия