Слушалките Sony MDR-100 - трябва да ги имаш!

2015-12-29 11:55:00
Слушалките Sony MDR-100 - трябва да ги имаш!

Слушането на музика е едно от любимите занимания на тийнейджърите. И за да бъде изживяването максимално хубаво, слушалките трябва да са готини и качествени. И точно такива са Sony MDR-100. 

 

Те са изключително стилни и висококачествени, имат привлекателни форми и огромно разнообразие от цветове. Така че може да си вземеш слушалки в какъвто цвят искаш.

 

С MDR-100 ще можеш да слушаш любимите си парчета с висококачествен звук, благодарение на вложените технологии – диафрагми с титаниево покритие, големи динамични говорител и, качествен дизайн, подпомагащ предаването на по-плътни баси.

 

 

Слушалките MDR-100 поддържат новия стандарт Hi-Res Audio – 24-битово аудио, което предава звука още по-реалистично, така че да изпитваш максимален кеф, когато слушаш любимите си песни.

 

На пръв поглед слушалките може да ти изглеждат обемисти, но това няма да ти създава дискомфорт, защото те се сгъват и пренасянето им става лесно.

 

Със сигурност доста пъти ти се е случвало кабелите на слушалките ти да се заплитат, когато са в чантата/раницата ти. Този проблем е вече в миналото, благодарение на специалния дизайн, който помага на кабелите да не се заплитат.

 

Другото готино нещо на слушалките MDR-100 е вграденият микрофон в камерата за съвместимост с мобилния телефон и използване на hands-free функция.

 

Слушалките съчетават готин дизайн и яки функции, така че със сигурност ще им се кефиш много и приятелите ти ще искат същите.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия