Как да спреш досадните реклами в YouTube

2015-11-13 15:40:00
Как да спреш досадните реклами в YouTube
Снимка: freedigitalphotos.net

Гледаш любимите си клипове/сериали в YouTube, но досадните реклами непрекъснато прецакват удоволствието от това? Друга неприятна ситуация е да чакаш определени секунди преди да започне клипчето или когато искаш да преместиш по-напред, отново се появява реклама. Има начин да спреш тези ужасни реклами, но за жалост услугата е платена. Тя се казва YouTube Red и ще струва на желаещите по 10 долара на месец. За тези пари потребителите получават видео без никакви реклами, възможност за записване на клипове, в които след това ще може да се гледат и без да си свързан/а към интернет.

 

Друго предимство на това приложение е, че клиповете ще може да се слушат през смартфони, дори когато приложението на услугата е останало на заден план. За момента тази новост ще се предлага само зад океана. Дано до няколко години завладее и Европа. От януари догодина YouTube Red ще предлага на своите потребители ексклузивно сериали и пълнометражни филми. Услугата ще съдържа в себе си и YouTube Music, което е своеобразен клонинг на Spotify. Бонусът е, че за 10 долара потребителите ще имат възможност да стриймват и музика, и видео.

 

 

А най-голямата социална мрежа Facebook има намерение да накара потребителите си да прекарват още повече време над смартфоните си, използвайки мобилното ѝ приложение. Обновява се апликацията с подобрена за смартфони уведомителна секция. В нея ще можеш да избираш и да персонализираш какви нотификации да получаваш и от кого. Освен информация и напомняне за събития и рождени дни потребителят ще получава ъпдейт за спортните резултати на отборите, които е харесал във Facebook.

 

На същата база юзърът ще получава информация, че наближава часът на излъчване на любим сериал, излизането на даден филм по кината, провеждането на концерт и прочие. Ако е включена функцията за локализация, потребителите ще получават данни и за прогнозата за времето, както и препоръки за интересни места и заведения в близост. Очаквано първоначално новите функции ще се предлагат за потребителите в САЩ. В зависимост от отзивите там ще се прецени какво да се добави/махне, за да се пусне и на останалите места.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ДОТА
преди 8 години

чудя се как да си харча парите и това е сигурно най-глупавия начин

YSMF
преди 8 години

Adblocker 0 лева на месец.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия