HTC One A9 идва с премиум дизайн

2015-10-21 13:47:00
HTC One A9 идва с премиум дизайн
Снимка: HTC

Тайванският производител на смартфони HTC представи HTC One A9 - най-новото попълнение в семейството One на HTC.

 

По отношение на дизайна телефонът има доста сходства с последните модели iPhone. Стъклото отпред е изпъкнало, като покритието е Gorilla Glass 4, устройството има метален корпус. Гърбът обаче е продължение на HTC One M8.

 

 

Акцент е камерата – тя е с нов 13 МР сензор с оптична стабилизация и предоставя 4k видеозапис и двойна LED светкавица. Освен това има и предна UltraPixel камера и опростен интерфейс за ползването. Смартфонът прави снимки дори в RAW формат. HTC One A9 има и вграден инструмент за Hyperlapse видео, който забързва видеата до 12 пъти. Телефонът може да снима видео и в забавен режим.

 

Телефонът е с чипсет Snapdragon 617, 2 GB RAM, microSD и nanoSIM слотове. Дисплеят е 5-инчов AMOLED с Full HD резолюция.

 

HTC One A9 е първият телефон извън портфолиото на Nexus, който работи с Android 6.0 Marshmallow и предлага последните иновации на Google и най-новата версия на HTC Sense. Телефонът предлага и скенер за пръстови отпечатъци в различни посоки, както и Android Pay за сигурно и лесно пазаруване.

 

HTC One A9 ще бъде в България броени дни след световната си премиера – в началото на ноември, като засега цените не са известни. А що се отнася до цветовете на корпуса – първоначално в родината ще видим сребристата и тъмносивата версия. Иначе цветът на модела се характеризира с елегантната комбинация от нюанси – карбоново сиво, сребристо, златисто и винено червено.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия