Кои са 15-те смартфона, които наистина си заслужават

2015-09-30 15:32:00
Кои са 15-те смартфона, които наистина си заслужават
Снимка: iStock

В днешно време почти няма човек, който да няма смартфон. Умните телефони успяха да намерят широко приложение в цял свят. Те са изключително удобни, практични и имат най-различни полезни функции, които правят живота ни по-лесен. Ако искаш да сменяш GSM-а си, но не знаеш на какъв да се спреш, хвърли едно око на нашата класация за най-добрите смартфони в света:

 

1. iPhone 6 Plus – сигурно не се учудваш, че е на първо място в класацията. Телефонът е с 5.5-инчов екран и батерия, която издържа по-дълго време от останалите. Iphone 6 Plus e тънък, което го прави доста функционален и лесно преносим.

 

2. iPhone 6 – телефонът съчетава идеално своя дизайн и спецификации. Неговият екран е 4.7 инча.

 

 

3. Samsung Galaxy S6 – това е телефонът с най-добра операционна система.

 

4. Samsung Galaxy S6 Edge – има симпатично извит дисплей и е функционално добър смартфон.

 

5. Samsung Galaxy Note 4 – според специалистите това е един от телефоните, направил революционно откритие в областта на екраните – неговият екран е цели 5.7 инча. Телефонът е доста здрав, благодарение на металната рамка по ръбовете си.

 

6. HTC One M9 – това е най-новият flagship телефон на компанията. Има доста добра камера и в пъти по-бърз процесор от другите модели HTC.

 

7. Motorola – Moto X – работи с една от последните версии на Android и има прекрасен дизайн и 5.2-инчов дисплей.

 

8. OnePlus One – има страхотен софтуер и характеристики и е с 5.5-инчов дисплей.

 

9. Nexus 6 – това е един от първите телефони, създаден от Motorola, който е с новата версия на Anroid – Lollipop.

 

10. iPhone 5S – този смартфон е един от най-продаваните телефони за 2014 година. Изключително функционален и удобен, което го прави предпочитан от доста хора.

 

11. Samsung Galaxy Note Edge – има втори екран отстрани, чиято посока се мени в зависимост от положението на използване.

 

12. LG G3 – телефонът има остър 5.5-инчов дисплей. Операционната му система е Android. Единственият му недостатък е, че бутонът за включване и изключване и този за силата на звука, се намират на задната страна на телефона.

 

13. HTC One M8 For Windows – телефонът е съставен от метално тяло, операционната система е Windows, а допълнителна функция към нея е дигиталният асистент Cortana.

 

14. Nokia Lumia 830 – смартфонът е с остър 5-инчов екран. Операционната система е една от разработките на Microsoft, носеща името Windows Phone 8.

 

15. BlackBerry Classic – телефонът е с клавиатура, тракпад и голям екран. И въпреки че е на последно място в класацията, определено си заслужава.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия