Word, Excel и PowerPoint вече и за Android

2015-06-25 16:59:00
Word, Excel и PowerPoint вече и за Android
Снимка: Dreamstime

Дългото пътуване на Microsoft Office през различните мобилни платформи е към края си, защото от днес софтуерните пакети Word, Excel и PowerPoint вече са достъпни за телефони с мобилната операционна система Android, съобщи Microsoft.

 

С това американският софтуерен концерн запълва и последната дупка в платформата, която зееше пред вселената на Microsoft Office.

 

 

Приложенията ще предложат удобствотo при ползване, което потребителите вече добре познават от Android таблетите, но с напълно обновен дизайн за телефон.

 

Word, Excel и PowerPoint за Android допълват останалите възможности, които Microsoft предоставя за Android платформата - Outlook, OneNote и OneDrive, и бележат крайната точка в стремежа на софтуерния концерн да предостави пълен набор от функционалности за Android устройствата.

 

Office пакетът за телефони с Android ще позволи на потребителите да създават, допълват или редактират документи в движение бързо и лесно. Стремежът на Майкрософт е да направи възможно ползването на пълния набор от възможности на приложенията навсякъде и от всяко едно устройство, казват от компанията.

 

Приложенията са вече достъпни в Google Play.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия