Кои са най-досадните публикации във Facebook

2015-03-15 17:19:00
Кои са най-досадните публикации във Facebook
Снимка: freedigitalphotos.net

Социалните мрежи вече са част от живота ни и трудно можем да си представим и ден без да проверим няколко пъти профила си в социалната мрежа. Постоянно публикуваме нови статуси, снимки, клипчета и комуникираме с приятели. Социалните мрежи си имат много плюсове, но не можем да отречем колко досадни са някои потребители, които не спират да постват нови снимки или статуси. Кои са най-дразнещите публикации във Фейсбук?

 

Романтичните излияния. Денят на влюбените мина и малко хора останаха без да споделят нещо, свързано с празника. Докато някои обясняваха как прекрасно си прекарват в компанията на любимия, други сипеха огън и жупел срещу католическия празник. Но не само на 14 февруари четем любовни статуси, винаги имаме поне няколко приятели, които смятат, че е нужно да излеят душата си в интернет пространството.

 

Мъдри цитати. Отначало хората наистина публикуваха мъдри мисли, като им даваха публичност и така достигаха до повече хора. Проблемът е, че сега това се е превърнало в мода и всеки се опитва да покаже колко е умен, като копира някоя мъдра мисъл. Освен, че рядко се използват кавички и почти никога не се споменава автора, „мъдрите“ мисли стават все по-досадни и глупави.

 

Картинки с всякакъв текст и молби за споделяне. Из Фейсбук постоянно виждаме различни картинки, на които пише „Сподели за късмет“ или подобни призиви. Явно някои потребители смятат, че така предизвикват късмета си, но единственото, което постигат е да досаждат на приятелите си.

 

Едни и същи селфита. Повечето дами прекаляват със селфитата. Те често пъти си правят много снимки, на които изглеждат по абсолютно един и същи начин. Това е доста скучно и в един момент на останалите потребители просто им писва.

 

Снимка на храна. Всеки ден виждаме куп снимки на всякакви храни и напитки във Фейсбук. Много е модерно, но и досадно да се постват такива снимки. Някои потребители искат да се похвалят как са сготвили или какво си хапват, но не се замислят, че това не представлява особен интерес за околните.

 

Тагване от всяко място. За съжаление много хора смятат, че трябва да уведомяват всички свои приятели какво точно правят към момента. Няма лошо да се отбележиш от някое готино място, но не е нужно да го правиш всеки ден по няколко пъти.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
MonnyMonsterr
преди 9 години

Понякога някои неща са не само досадни, но и опасни. Не е нужно да се тагвате винаги, че да не вземе някой да ви ограби (както стана с близки на моя приятелка). Щом толкова искате да се похвалите че сте били на море, след като се върнете може спокойно да си качите 50 еднакви снимки :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия