Кога ще се появи на пазара Samsung Galaxy S6

2015-02-18 17:41:00
Кога ще се появи на пазара Samsung Galaxy S6
Снимка: freedigitalphotos.net

В последно време Samsung започна да губи позиции, заради основния си конкурент Apple. С появата на най-новият модел iphone, корейската фирма започна да губи от пазарния си дял. През тази година трябва да се появи и най-новият модел на Samsung S. Носеха се слухове, че ще можем да се радваме на новия модел още през есента на 2014 година, но това не се оказа вярно. Сега се говори, че новият Samsung ще бъде представен през март месец.

 

Твърди се, че най-очакваният модел на Samsung ще бъде представен на 1 март 2015 година. Вероятно скоро след премиерата, той ще бъде пуснат и на пазара. Разбира се, има вероятност да не бъде достъпен за всички потребители по света и може да се наложи да чакаме още известно време, докато Samsung Galaxy S6 бъде пуснат и на българския пазар.

 

 

Какви новости да очакваме? Samsung бяха критикувани, заради малкото новости в последния им модел Galaxy S5. След много успешния S4, сякаш най-новият им смартфон бледнееше и много хора се отказаха от покупката му. Следващият модел на Samsung ще бъде доста променен в сравнение с предните поколения. Очаква се да има преден говорител, за да се подобри музикалното звучене. Също така се предполага, че новият смартфон ще има светкавица и на предната камера, за да се постигнат по-качествени селфита. Samsung Galaxy S6 ще бъде наличен в четири цвята: бяло, черно, синьо и червено.

 

Камерата на Samsung Galaxy S6 ще бъде 20 мегапикселова, а предната ще е 5 мега пиксела. Смартфонът ще се предлага в три разновидности – с 32, 64 и 128 GB вътрешна памет. Батерията ще е с капацитет 2550 mAh, ще има и опция за бързо зареждане, както и такава за безжично зареждане.

 

Смартфонът ще е изграден от метал и стъкло, твърди се, че дисплеят му ще е много здрав, а използваната технология ще е Gorilla Glass 4.

 

Един от основните конкуренти на Samsung, остава HTC, а на пазара се очаква да излезе и моделът М9. Той ще влезе в битка с най-известната серия на корейския производител, като се очаква М9 да бъде представен на изложението в Барселона през следващия месец.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия