Най-добрите таблети за 2014 година

2015-01-03 10:53:00
Най-добрите таблети за 2014 година
Снимка: freedigitalphotos.net

Искате да си купите таблет с операционна система Android? Без значение дали той ще бъде използван за работа или игри или просто за зяпане на клипчета в youtube, в следващите няколко реда ще ви напътстваме в избора на такова устройство. Няма да се фокусираме просто върху най-добрите образци на пазара, а върху тези, които най-добре ще покрият специфичните ви нужди.

 

Samsung Galaxy Tab S 8.4. Ако търсите таблет с високи технически параметри и искате с него да отваряте и играете безпроблемно игри или пък да се наслаждавате на един от най-добрите дисплеи, предлагани за такива устройства, предложението от Samsung е най-доброто, което можете да намерите на пазара. Мобилния чип на корейския производител Exynos 5 Octa е последната дума на техниката, а процесорите Cortex A15 1.9GHz и Cortex A7 1.5GHz, могат да се справят с всяка задача. Графичните ускорители Mali-T628 и оперативният капацитет от 3GB RAM са финалният щрих в това произведение на изкуството.

 

 

NVIDIA Shield Tablet. Предложението от NVIDIA ще очарова геймърите и почитателите на компютърните игри. Всички познават NVIDIA заради видео-картите им, а не заради таблетите, които произвеждат. Този таблет ще преобърне тези представи. Фантастична разделителна способност от 1920х1200 мегапискела и дисплей с диагонал от 8 инча, подкрепени от ултра-бърз процесор ще ви предложат най-доброто представяне на таблет, що се касае до компютърни игри. Устройството обаче е доста тежко за таблет и не би бил най-удачния вариант за носене в училище цял ден.

 

Samsung Galaxy Tab S 10.5. Ако огромният диспелй е вашият приоритет, този таблет би бил идеалният за вас. С тегло от едва 450 грама, това устройство е идеално за носене в чантата цял ден. Макар това ниско тегло да е постигнато благодарение и само на пластмасата, използвана в корпуса, Samsung Galaxy Tab S 10.5 изглежда перфектно, с дизайнерски и качествен външен вид. В случай, че не искате да носите със себе си лаптоп, а устройство, с което да създавате текстове, да сърфирате в интернет и да ползвате мултимедии с перфектно HD изображение – това е вашият таблет.

 

Sony Experia Z3 Compact. За тези от вас, които искат истинско дизайнерско решение и най-тънкия профил, наличен на пазара – само 6.4 милиметра, Sony предлагат този таблет, с 8-инчов TFT LCD дисплей и резолюция 1920х1200. 3GB RAM които ще позволяват да навигирате през минимализирания интерфейс на Sony. TFT дисплеят не бива да ви прави скептични, защото vivid-технологията от Sony  обещава наситени и живи цветове, също като от LED дисплей. В допълнение на това, Z3 е напълно водоустойчив.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия