HTC готвят нов флагман под Windows Phone

2014-08-19 17:08:00
HTC готвят нов флагман под Windows Phone
Снимка: wp7forum.ru

HTC е една от компаниите, които последните няколко години се превърнаха в утвърдено име и заедно със Samsung, Sony и Apple се борят в надпреварата за най-добър смартфон. Въпреки финансовите си затруднение или именно заради тях, компанията не спира да произвежда качествени устройства. Доказателство за това са последните няколко устройства от One линията, който заслужено печелят не само призови места на авторитетни технологични състезания, но и любовта на потребителите.

 

 

Тазгодишният флагман HTC One М8 отново успя да спечели мнозина с невероятния си дизайн, стилния алуминиев корпус и още по-привлекателните технически характеристики. Наличието на две задни камери и също толкова мощна предна, нямаше как да не ни накара да ахнем, след като видяхме устройството.

 

Той, както и всички останали устройства на тайванците през последните две години, използваше операционната система на Google — Android. Ние обаче не сме забравили за времената, когато HTC залагаха и на изобретението на Microsoft — Windows Phone, а според последните новини и самата компания не е забравила, тъй като се очаква съвсем скоро да се появи поредното устройство под Windows.

 

Според запознати това ще се случи съвсем скоро, само след броени дни, като спряганата дата е 19 август, тъй като тайванците обявиха свое събитие именно на тази дата. Те не съобщиха какво точно ще представлява то, но вътрешен информатор издаде, че най-вероятно ще бъде дългоочакваното от феновете на Windows Phone завръщане към тяхната операционна система.

 

Любопитна подробност е, че повечето слухове твърдят, че въпросното устройство всъщност няма да е особено ново откъм характеристики, тъй като ще се явява версия на флагмана на компанията HTC One M8, но разликата ще бъде единствено операционната система.

 

Поради тази причина очакваме устройството да притежава същият като на флагмана 5 инчов Full HD дисплей, 2 GB RAM, чипсет Snapdragon 801, а искрено се надяваме от HTC да не забравят и изоставят металното тяло и стерео говорителите BoomSound.

 

Събитието ще се в Ню Йорк, а междувременно по медиите се завъртя новината, че има изключително голяма вероятност устройството да бъде ексклузивно само за оператора Verizon, но ние оставаме скептични и искрено вярваме, че тайванците ще разпространят новото си устройство и на световния пазар.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия