Апликация превръща досадните selfie-та в забавни стикери

2014-07-07 12:31:00
Апликация превръща досадните selfie-та в забавни стикери
Снимка: thinkstockphotos.com

През 2013 година най-популярната дума в света бе „selfie“. Някои хора наистина са луди по този тип снимки и постоянно си постват свои фотоси на стената във Facebook. Но това често води до раздразнение у околните, на които им е омръзнало да гледат selfie-та на своите приятели.

 

 

Ако си почитател на тези снимки и не можеш да се откажеш от тях, но и не искаш да дразните facebook приятелите си, изтегли си новата японска апликация, която превръща selfie-та в забавни стикери.

 

Приложението „Line Selfie Sticker“ е разработено от „Line Corporation“ и става както за iPhone-и, така и за телефони с Android. Апликацията дава възможност на потребителя да избере забавен стикер между 130 варианта, разпределени в 17 теми – скейтбордисти, сватбени рокли, чудовища, астронавти и т.н. След това си прави снимка, която трябва да пасне на стикера, за да се получи добре. На снимката може да се добави и текст.

 

В последно време доста модерни станаха и relfie снимките. Те са selfie снимки, но на тях са двама влюбени, които се прегръщат или целуват, като най-често това става на фона на забележителности или красива панорама. Наскоро направено проучване показа, че тези снимки са в пъти по-дразнещите от selfie фотосите.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия