Ще видим ли iWatch през октомври ?

2014-06-22 12:03:00
Ще видим ли iWatch през октомври ?
Снимка: iphonehacks.com

Умните часовници набират все по-голяма популярност. Тази пазарна ниша се развива толкова бързо, че мнозина предричат скоро устройствата, които все още не са толкова популярни да изместят смартфоните. В това изказване има известна логика, защото само преди дни Samsung оповестиха плановете си да създадат умен часовник, който да е независим от телефона.

 

 

Това беше и големия коз на Apple според мнозина, които още преди година споделяха, че iWatch ще притежава тази функция. Тогава обаче устройството така и не бе представено, което разбира се отново провокира серия слухове, според които може би най-сетне ще видим умен часовник, изработен от отхапаната ябълка.

 

Както винаги с приближаването на поредното събитие на компанията редица източници започват да спекулират с него. Сред най-популярните и обсъждани е именно този за умния часовник, който според повечето от запознатите ще бъде представен през октомври, заедно с новият iPhone 6.

 

В предположенията има и логика, тъй като преди дни Кук заяви, че тази година събитието ще бъде наистина революционно, защото компанията ще представи неща, които не сме виждали.

 

Друг факт, в подкрепа на появата на iWatch е новото спортно приложение, което беше представено по време на премиерата на новата версия на операционната система на Apple — IOS 8. То може да бъде използвано на iPhone и iPad, но като че ли най-подхожда на умния часовник.

 

Рекламата на приложението, определено ни навява асоциации с премиерата на устройството, макар и в нея главна роля да има смартфона на Кук и компания. Тя определено е доста добре направена.

 

Вие какво мислите, ще видим ли най-сетне дългоочаквания и превърнал се в легендарен iWatch?

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия