Любопитни подробности за Хperia Z3

2014-06-07 12:12:00
Любопитни подробности за Хperia Z3
Снимка: phonesreview.co.uk

Sony е компанията, на която милиони бяха благодарни преди години, че създаде революционното устройство walkman. Мнозина от днешните младежи само са чували за джаджата и едва ли някога с я ползвали затова и не могат да оценят колко вълнуващо преживяване беше да я притежаваш. За сметка на това те са свидетели на подема на японската компания, която бързо разшири своята продуктова линия и мнозина я познават от известните им смартфони.

 

 

Безспорно най-значима е линията Хperia, от която са част и флагманите на компанията. Последният такъв, а именно Хperia Z2 е един от най-атрактивните смартфони с Android OS, които можем да купим на пазара днес. Той успява да съчатае невероятно стилен и същевременно сравнително уникален дизайн с мощни характеристики, което опредлено го превръща в пряк конкурент на големите на пазара — Apple, Samsung и HTC.

 

И докато Apple все още не са представили тазгодишния си флагман, то Sony не само го направиха, а и вече усилено работят над следващия си. Логичното новото устройство ще носи името Sony Xperia Z3 и отново ще се отличава с метална рамка.

 

Дизайнът му ще е сляпо копие на предишния модел, тъй като и японците, както повечето големи компании, избраха да следват една линия, която да определя дизайна на всичките им устройства. Слухове твърдят, че новият флагман ще разполага с PVD покритие, което е по-устойчиво на корозия, удари и драскотини, а също по-безвредно за околната среда.

 

Размерът на дисплея на устройството все още не е напълно уточнен, но едва ли ще бъде под 5 инча. Източници твърдят обаче, че съвсем сигурно ще бъде, че той ще е с Full HD резолюция. Друга информация, която се споделя, е за операционната система, която очаквано ще бъде с Android 4.4 KitKat OS.

 

Техническите характеристики, с които трябва да спечели запалените по най-новото в света на технологиите са Snapdragon 805 процесор с тактова честота от 2,7GHz, който е допълнен и от 3GB RAM. 20,7-мегапикселова Еxmor RS камера, както и защита срещу прах и вода, които ще притежава устройството.

 

Всичко това не звучи никак зле, но факта, че според запознати, премиерата на устройството ще бъде през август, ни навежда на мисълта, че информацията може би не е чак толкова реална, тъй като предишния флагман беше представен само преди няколко месеца — 24.04.2014. Какво ще се случи, предстои да разберем.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия