Ascend P7 припомня, че Huawei не са за подценяване при смартфоните

2014-05-16 17:31:00
Ascend P7 припомня, че Huawei не са за подценяване при смартфоните
Снимка: androidcentral.com

В днешно време почти всеки един от нас разполага с телефон, при това смартфон. С всеки изминал ден техните функции растат правопропорционално на потребителското търсене. Пазарът на смартфони е един от най-динамичните технологични пазари и буквално всеки месец се появяват нови устройства, които спомагат за огромното разнообразие в зависимост от симбиозата между цена и качество.

 

 

Точно поради тази причина, все по-често се забелязва, че не самото устройство, а компанията, която го предлага, е важна, тъй като ако тя няма известността на големите играчи като Apple, Samsung, Sony и HTC, колкото и добро устройство да предлага, то ще остане пренебрегнато. Това не е тайна за никога, поради което все повече компании упорито опитват да наложат името си на пазара.

 

Пример за това е китайската компания Huawei, която с всеки изминал ден става все по-мощна и набира значителни количества фенове. За да е сигурна, че подкрепата и търсенето на устройства, произведени именно на нея, тя зарадва всички с новия си флагман носещ името Ascend P7.

 

Смартфонът има супертънък 6.5 мм корпус със стъклен заден панел и покритие Gorilla Glass 3, както върху него, така и върху 5-инчовия си Full HD IPS дисплей. Устройството притежава фирмения чипсет Kirin 910T с четириядрен процесор с ядра Cortex-A9 на 1.8 GHz и графичен чип Mali 450, придружени от 2 GB RAM и 16 GB вградена памет + microSD слот.

 

Това обаче далеч не е нищо, защото флагмана разполага с невероятна камера с резолюция 13 MP. Тя записва Full HD видео и притежава LED светкавица и HDR режим. Китайците са се погрижили и за феновете на селфитата, тъй като разполага с предна 8-мегапикселова камера, притежава BSI сензор, обектив от 5 елемента и софтуер за подобряване лицата в кадъра.

 

Ascend P7 има батерия с капацитет 2500 mAh за до 14 часа разговори и с опция за бързо зареждане в рамките на 3.5 часа. Външният вид също е впечатляващ — изключително тънък и лек, само 124 грама. Устройството ще се предлага в черно, бяло и розово на атрактивната цена от 449 евро.

 

След като видяхме снимки на устройството, някак инстинктивно се досетихме за устройствата на Sony от линията Xperia. Разположението на камерата, дори е същото, да не говорим за стъклото и всичко останало. Дали ще успеят да пробият с вече утвърден, но сякаш запазен за Sony дизайн, предстои да разберем.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SHPAIdURmeN
преди 10 години

To и LG не са за подценяване


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия