Samsung Galaxy BEAM2 — поредната иновация на корейците

2014-04-30 21:08:00
Samsung Galaxy BEAM2 — поредната иновация на корейците
Снимка: itproportal.com

Samsung е една от компаниите, които в последните няколко години натрупа стабилно количество фенове, които с нетърпение очакват всяко ново устройство. Корейците впечатляват със своя изчистен дизайн и многообразие. Samsung е може би единствената компания, която предлага устройства във всеки един ценови клас. Добрата симбиоза между цена и качество определено пасва на изискванията на всеки потребител.

 

 

Освен с намирането на тази златна среда, предлагаща точно това, от което имат нужда всички потребители, компанията залага и на още едно изключително оръжие в борбата за привличане на повече потребители — иновацията. Всеки един производител се стреми да предложи нещо наистина революционно, но малко са тези, които си позволяват да експериментират както Samsung.

 

Може би много от вас помнят Samsung Galaxy Zoom, който беше доста странен, но пък допадна изключително много на хората, държащи на повече от добра камера. Хибридът, който успя да съедини телефон и фотоапарат, макар и не с особено грабващ външен вид успя да донесе стабилно количество приходи на Samsung.

 

Вероятно това е една от причините корейците да излязат с поредното странно и същевременно изключително иновативно устройство. То се нарича Samsung Galaxy BEAM2 и предлага изключително интересна функция, тъй като разполага с вграден пикопроектор, който може да се използва за демонстрация на видео или презентации с WVGA резолюция.

 

Резолюцията на изображението, излъчвано от проектора е доста скромна, едва 800х480 точки, но въпреки това той може да се превърне в доста ценен аксесоар на много бизнес потребители, които да улеснят ежедневната си работа.

 

Останалите характеристики на смартфона също не са за подценяване, макар, че са далеч от флагманите на пазара, но пък не те са акцентът в телефона. Устройството разполага с 4.66" дисплей с ниска резолюция от 800х480 пиксела, четириядрен процесор, пък макар и на 1.2 GHz, 1 GB RAM и 5 МР камера.

 

Samsung Galaxy Beam 2 идва с операционна система Android, версия 4.2 Jelly и ще разполага с корпус с профил от 11.64 мм и 165 грама тегло. За сега устройството се предлага единствено на китайския пазар и все още не е потвърдено дали ще можем да му се радваме по нашите ширини.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
YSMF
преди 10 години

"и многообразие" ПХАХАХАХАХАХХА. Те от "многообразие" ги хапят, че станаха втори Епъл.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия